Κροατία​

Η Κροατία εκπληρώνει τη μεσογειακή φαντασίωση για ηλιόλουστες μέρες πλάι στα ζαφειρένια κύματα στη σκιά ιστορικών πόλεων με ξεχασμένους ιππότες.

Η εντυπωσιακή ακτογραμμή της Κροατίας, η οποία είναι διάσπαρτη από νησιά, είναι αναμφίβολα το κορυφαίο χαρακτηριστικό της. Το πρώτο πράγμα που εντυπωσιάζει είναι η σμαραγδί λάμψη του ωκεανού που έρχεται σε μοναδική αντίθεση με τις αστραφτερές παραλίες, διάσπαρτες με λευκά βότσαλα.

Δείτε τα εξατομικευμένα μας ταξίδια για μοναδικές εμπειρίες στην Κροατία. από μια μοναδική περιήγηση στους κορυφαίους προορισμούς της χώρας ως ένα ταξίδι για να γνωρίσετε τις γειτονικές χώρες των πολύχρωμων Βαλκανίων.

Φυσική ομορφιά

Μεγάλο μέρος της κροάτικης ακτής οριοθετείται από τις Διναρικές Άλπεις, οι οποίες εκτείνονται από την Ιταλία έως την Αλβανία σχηματίζοντας ένα εκπληκτικό τοπίο από φαράγγια, καταρράκτες και λίμνες. Οι πιο δραστήριοι μπορούν να κάνουν πεζοπορία ανάμεσα στη φύση, ενώ οι πιο τολμηροί μπορούν να κάνουν ορειβασία ή ράφτινγκ.

King's Landing

Tο Ντουμπρόβνικ έγινε παγκοσμίως γνωστό όταν χρησιμοποιήθηκε ως το σκηνικό για τη διάσημη τηλεοπτική σειρά Game of Thrones. Σε ειδικά θεματικά τουρ, οι επισκέπτες εισέρχονται στο σύμπαν ενός από τα μεγαλύτερα έργα της τηλεοπτικής και κινηματογραφικής ιστορίας.

Τα ταξίδια μας

στην Ιταλία

North Italy road trip

Milan - Verona- Venice
7 days

Travel inspiration

Ιταλία

Italian food? Yes please!

Μετάβαση στο περιεχόμενο
Scroll To Top