Ινδία​

Υπό τη σκιά του επιβλητικού Ταζ Μαχάλ και καρυκευμένη από τα πιο μοναδικά μπαχαρικά, η Ινδία πλημμυρίζει διαρκώς από το απροσδόκητο. Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο, ειδικά για τους επισκέπτες που βρίσκονται εδώ για πρώτη φορά: η φτώχεια είναι ορατή, η γραφειοκρατία μπορεί να οδηγήσει στην παράνοια και τα πλήθη μπορεί να κάνουν ακόμη και την πιο απλή δραστηριότητα να φαίνεται αδύνατη. Ακόμη και οι πιο έμπειροι ταξιδιώτες μπορεί να χάσουν την υπομονή τους κατά καιρούς, αλλά όλα αυτά είναι μέρος της αυθεντικής εμπειρίας ενός ταξιδιού στην Ινδία.

Μια χώρα που εμπνέει, απογοητεύει, συγκινεί και μπερδεύει ταυτόχρονα, σας προσκαλεί να χαλαρώσετε και να αφεθείτε. Όποιος όμως γνωρίζει το απρόβλεπτο της Ινδίας κατανοεί την ουσία της.

Πνευματική ανάταση

Στον πολύχρωμο καμβά που είναι η Ινδία σήμερα, η πνευματικότητα είναι το κοινό νήμα. Μια πληθώρα ιερών χώρων και αρχαίων παραδόσεων μαρτυρούν το συναρπαστικό και, κατά καιρούς, χαοτικό θρησκευτικό παρελθόν της χώρας. Από πολύχρωμες παρελάσεις στους δρόμους μέχρι φεστιβάλ που λατρεύουν έναν τοπικό θεό, η Ινδία φιλοξενεί μερικές από τις πιο εντυπωσιακές θρησκευτικές γιορτές στον κόσμο.

Buddha Park Tathagata in India

Το απόγειο του μαξιμαλισμού...

Συναρπαστική και πολύχρωμη, η Ινδία καλλιεργεί το παράδοξο και παίζει με τα δυτικά ορόσημα για να αποκαλύψει την προσωπικότητα και την ψυχή της.

Ανάμεσα στη μεγαλοπρέπεια των αρχαίων ανακτόρων της, τη δύναμη των παραδόσεων της σταθερά στην καθημερινή ζωή, την ομορφιά του μεταξένιου σάρι και τα χρώματά της, τη ζέση των ανθρώπων της και την αυθεντικότητα της υπαίθρου της… Η Ινδία σχεδιάζει έναν άλλο πλανήτη που έχει μόνο έναν σκοπό: την απόλυτη ευημερία σας!

Τα ταξίδια μας

στην Ιταλία

North Italy road trip

Milan - Verona- Venice
7 days

Travel inspiration

Ιταλία

Italian food? Yes please!

Μετάβαση στο περιεχόμενο
Scroll To Top