ΒΟΛΙΒΙΑ

Η Νότια Αμερική φέρει κάτι πραγματικά μαγικό. στα ανατολικά, τροπική ζούγκλα και άπειρα pampas και στα δυτικά, η μεγαλύτερη ηπειρωτική οροσειρά στον κόσμο, οι Άνδεις. Ακριβώς εκεί, στο οροπέδιο Altiplano βρίσκεται μια από τις λίγες μεσογειακές χώρες, η πραγματικά εκπληκτική, Βολιβία.

Ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν λιγότερο τουριστικούς προορισμούς και μοναδικές εμπειρίες, η χώρα που οφείλει το όνομά της στον Simón Bolívar ξεχωρίζει για την πολιτιστική ποικιλομορφία, συνδυάζοντας τέλεια τη σύγχρονη ζωή με την προκολομβιανή κληρονομιά.

Στη Βολιβία, θα μπορέσετε να εξερευνήσετε τη φύση στα καλύτερά της, είτε αυτό σημαίνει εξωτικά πουλιά στον Αμαζόνιο, jaguar στο φυσικό τους περιβάλλον ή φλαμίνγκο στο θεαματικό διαμέρισμα αλατιού, Salar de Uyuni. Ταυτόχρονα, θα παρακολουθήσετε τα αρχαία έθιμα των πολιτισμών των Άνδεων, ακόμη εμφανή στην καθημερινότητα των κατοίκων, τα πολυάριθμα πολιτιστικά φεστιβάλ – όπως το Καρναβάλι του Oruro – και τη γλώσσα Aymara, η δεύτερη επίσημη γλώσσα μετά τα Ισπανικά.

Ετοιμαστείτε να επισκεφθείτε την υψηλότερη πρωτεύουσα του κόσμου, σε υψόμετρο 3.650μ., την La Paz (ή Chuqi Yapu στην Aymara) έναν αρχαίο οικισμό των Ίνκας σε μια σημαντική εμπορική διαδρομή, να ανακαλύψετε την αποικιακή πόλη του 16ου αιώνα, Sucre, ένα μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO και φυσικά να δοκιμάσετε τις μοναδικές γεύσεις που προσφέρει απλόχερα αυτή η υπέροχη χώρα.

Ένα αξέχαστο ταξίδι στη Βολιβία ξεκινά!

Ήρθε η ώρα να ανακαλύψετε τη Βολιβία!

Στείλτε μας το μήνυμά σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν για να αρχίσουμε να σχεδιάζουμε το ταξίδι των ονείρων σας στη Βολιβία!

    Follow @triptailorsgr

    Never miss out

    Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε αποκλειστικές προσφορές και εξατομικευμένες ταξιδιωτικές προτάσεις.

    Scroll To Top