Βολιβία

Η Νότια Αμερική φέρει κάτι πραγματικά μαγικό. στα ανατολικά, τροπική ζούγκλα και άπειρα pampas και στα δυτικά, η μεγαλύτερη ηπειρωτική οροσειρά στον κόσμο, οι Άνδεις. Ακριβώς εκεί, στο οροπέδιο Altiplano βρίσκεται μια από τις λίγες μεσογειακές χώρες, η πραγματικά εκπληκτική, Βολιβία.

Ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν λιγότερο τουριστικούς προορισμούς και μοναδικές εμπειρίες, η χώρα που οφείλει το όνομά της στον Simón Bolívar ξεχωρίζει για την πολιτιστική ποικιλομορφία, συνδυάζοντας τέλεια τη σύγχρονη ζωή με την προκολομβιανή κληρονομιά.

Η φύση στα καλύτερα της

Στη Βολιβία, θα μπορέσετε να εξερευνήσετε τη φύση στα καλύτερά της, είτε αυτό σημαίνει εξωτικά πουλιά στον Αμαζόνιο, jaguar στο φυσικό τους περιβάλλον ή φλαμίνγκο στο θεαματικό διαμέρισμα αλατιού, Salar de Uyuni. Ταυτόχρονα, θα παρακολουθήσετε τα αρχαία έθιμα των πολιτισμών των Άνδεων, ακόμη εμφανή στην καθημερινότητα των κατοίκων, τα πολυάριθμα πολιτιστικά φεστιβάλ – όπως το Καρναβάλι του Oruro – και τη γλώσσα Aymara, η δεύτερη επίσημη γλώσσα μετά τα Ισπανικά.

Στα χνάρια των Ινκάς...

Ετοιμαστείτε να επισκεφθείτε την υψηλότερη πρωτεύουσα του κόσμου, σε υψόμετρο 3.650μ., την La Paz (ή Chuqi Yapu στην Aymara) έναν αρχαίο οικισμό των Ίνκας σε μια σημαντική εμπορική διαδρομή, να ανακαλύψετε την αποικιακή πόλη του 16ου αιώνα, Sucre, ένα μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO και φυσικά να δοκιμάσετε τις μοναδικές γεύσεις που προσφέρει απλόχερα αυτή η υπέροχη χώρα.

Η Βολιβία σίγουρα θα σας ανταμείψει! Δείτε τα εξατομικευμένα μας δρομολόγια και ετοιμαστείτε να εξερευνήσετε ένα από τα πιο μαγευτικά μέρη στη γη. Ένα αξέχαστο ταξίδι στη Βολιβία ξεκινά!

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο
Scroll To Top