Ταξίδι στην Κολομβία: Πρωτοχρονιά στη χώρα των αντιθέσεων

Διάρκεια

13 ημέρες
26/12/2024 - 07/01/2025

Ολιγομελές Γκρουπ

10 άτομα

Πρωτοχρονιά στην Κολομβία με ένα αξέχαστο ταξίδι που θα σας μεταφέρει στα
συναρπαστικά τοπία και το πολιτιστικό μωσαϊκό της Λατινικής Αμερικής με την υπογραφή του Trip Tailors! Μια μοναδική εμπειρία για να υποδεχθούμε μαζί το 2025 στην Κολομβία, σε ολιγομελές γκρουπ.

Από τους πολυσύχναστους δρόμους της Μπογκοτά μέχρι τις ήρεμες ακτές της Καραϊβικής και από την ιστορική Καρταχένα μέχρι το πολύχρωμο Γουαταπέ και το πολύπλευρο Μεδεγίν, κάθε στιγμή του ταξιδιού είναι μοναδική. Κάθε προορισμός μας υπόσχεται μοναδικές εμπειρίες και αναμνήσεις που θα σας συνοδεύουν για μια ζωή! 

Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Κλείστε τώρα τη θέση σας και δημιουργήστε αναμνήσεις που θα κρατήσουν μια ζωή! Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.

Κατεβάστε το Αναλυτικό Πρόγραμμα

Η ευκαιρία να περάσετε την Πρωτοχρονιά στην Κολομβία είναι μοναδική! Πρόκειται για ένα ταξίδι ζωής και ανυπομονούμε να το μοιραστούμε μαζί σας! Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση email σας και το όνομα σας και το αναλυτικό πρόγραμα θα προσγειωθεί στα εισερχόμενα σας!

* Επειδή όμως ορισμένες φορές τα μηνύματα μπορεί να παίζουν κρυφτό, αν αργήσετε να λάβετε κάποιο e-mail μας, τότε ρίξτε μια ματιά και στον φάκελο με τα “Ανεπιθύμητα”!


  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Έχετε ερωτήσεις ή θέλετε να δούμε πιο αναλυτικά μαζί τις λεπτομέρειες; Είμαστε εδώ για εσάς!

  Κάντε κλικ εδώγια να κλείσετε ένα τηλεφωνικό ραντεβού μαζί μας και θα απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας!

  why not explore more?

  Μετάβαση στο περιεχόμενο
  Scroll To Top