Περού

Η παράδοση είναι μια πολύ ιδιαίτερη λέξη. Μπορεί να φέρει όμορφες αναμνήσεις, πολύχρωμες εικόνες, μια ιδιαίτερη μίξη μυρωδιών και γεύσεων. Με άλλα λόγια, το Περού. Μια χώρα όπου η παράδοση είναι κάτι ιερό και οι φυσικοί και αρχιτεκτονικοί θησαυροί της την καθιστούν ακαταμάχητο προορισμό.

Στο Περού, θα βρείτε 28 διαφορετικά κλίματα, από τις χιονισμένες Άνδεις και τους πιγκουίνους Humbolt των νήσων Ballestas έως την έρημο Nazca, τα βαθύτερα φαράγγια του κόσμου, το Cañón del Colca και το Cañón del Catahuasi, τις όμορφες παραλίες στη Λίμα, τη λίμνη Τιτικάκα , που τη μοιράζεται με τη Βολιβία και, φυσικά, την Sacred Valley, το μονοπάτι των Ίνκας μήκους 42 χιλιομέτρων που οδηγεί στην εκπληκτική ακρόπολη και αντιπροσωπευτικότερο δείγμα του πολιτισμού των Ίνκας, Μάτσου Πίτσου.

Αυθεντικές εμπειρίες

Αν θέλετε να εξερευνήσετε αρχαίους πολιτισμούς με συνοδεία εξαιρετικής κουζίνας και το περίφημο ποτό pisco, τότε το Περού πρέπει να σκαρφαλώσει στην κορυφή της λίστας σας! Ανακαλύψτε αυτήν τη συναρπαστική χώρα με ένα εξατομικευμένο ταξίδι στο Περού σχεδιασμένο ως την τελευταία λεπτομέρεια από την ομάδα μας.

Peru panoramic photo of Machu Picchu site. Πανοραμική φωτογραφία του Περού της τοποθεσίας Μάτσου Πίτσου.

Στα βήματα των Ίνκας...

Η εκδρομή σας στο Μάτσου Πίτσου θα ξεκινήσει από την αυτοκρατορική πρωτεύουσα, τη συναρπαστική πόλη του Κούσκο, η οποία μέχρι σήμερα συνδυάζει την προ-ισπανική κληρονομιά της με τα αποικιακά στοιχεία. Η Λίμα, η πρωτεύουσα της χώρας, είναι μια από τις μεγαλύτερες πόλεις της Νότιας Αμερικής και σίγουρα αξίζει τον κόπο σας, ενώ η Αρεκίπα δεν σταματά ποτέ να εκπλήσσει με τη μοναδική ηφαιστειακή αρχιτεκτονική.

Θαυμάστε τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα και τα χειροτεχνήματα που οι ντόπιοι Περουβιανοί, διάσημοι για την καλοσύνη και τη φιλοξενία τους, φτιάχνουν και πωλούν και απολαύστε μια πραγματική γαστρονομική εμπειρία, σε έναν από τους πιο γνωστούς γαστρονομικούς προορισμούς στον κόσμο.

Τα ταξίδια μας

στην Ιταλία

North Italy road trip

Milan - Verona- Venice
7 days

Travel inspiration

Ιταλία

Italian food? Yes please!

Μετάβαση στο περιεχόμενο
Scroll To Top