Αργεντινή Argentina

Αργεντινή​

Ποιο πρόσωπο της Αργεντινής θέλετε να εξερευνήσετε;

Η Αργεντινή, χώρα των αντιθέσεων θα σας μεταφέρει από την τροπική ζέστη στο παγερό κρύο της Ανταρκτικής και της Γης του Πυρός και δίχως αμφιβολία θα σας συναρπάσει. Γραφικές πόλεις στις οποίες το αποικιακό παρελθόν συναντά τη μοντέρνα αρχιτεκτονική, το υποτροπικό τροπικό δάσος των καταρρακτών Iguazu και οι παγετώνες της Παταγονίας αποτελούν ένα μοναδικό σκηνικό για τις πιο άγριες περιπέτειές σας.

Ιδανική για όσους αναζητούν μια μοναδική εμπειρία, η χώρα των γκαούτσο προσφέρει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό ταξιδιώτη και θα κάνουν το ταξίδι σας στην Αργεντινή ασύγκριτο.

Χώρα των εξερευνητών...

Υπάρχουν πέντε είδη πιγκουίνων στην Παταγονία: Magellanic, Humboldt, Gentoo, Southern Rockhopper και King. Σε μια ημερήσια εκδρομή μπορείτε να δείτε από κοντά αυτά τα περίεργα πλάσματα οπουδήποτε από την Punta Arenas έως τη Γη του Πυρός, ανάλογα με το είδος και την εποχή.

Γαστρονομία & tango...

Βυθιστείτε σε μια αυθεντική αργεντίνικη εμπειρία, μακριά από τα κλισέ. Μοναδική τοπική κουζίνα, παγκοσμίου φήμης αμπελώνες και street tango συνθέτουν μια αξέχαστη βραδιά στο Μπουένος Άιρες.

Και αν θέλετε να τελειοποιήσετε τα ισπανικά σας, τότε η αργεντίνικη προφορά αναμφίβολα θα σας σαγηνεύσει.

Τα ταξίδια μας

στην Ιταλία

North Italy road trip

Milan - Verona- Venice
7 days

Travel inspiration

Ιταλία

Italian food? Yes please!

Μετάβαση στο περιεχόμενο
Scroll To Top