Ταϊλάνδη

Ταϊλάνδη

Η Ταϊλάνδη είναι ο απόλυτος τροπικός προορισμός για κοσμοπολίτικες αλλά και πιο μοναχικές διακοπές, με τη μεγάλη ακτογραμμή (στην πραγματικότητα, δύο) και τα νησιά, αγκυροβολημένα στον γαλάζιο ωκεανό. Άλλωστε οι δραστηριότητες που προσφέρει είναι ιδιαίτερες και πολύπλευρες. Από τουρισμό στη ζωντανή Μπανγκόκ, σερφ στα κύματα του Ko Lipe, kitesurf στο Hua Hin, πάρτι στο Ko Phi Phi, σπα στο Ko Samui και πεζοπορία στα συναρπαστικά φυσικά τοπία της χώρας.

Ανάμεσα στις πολυσύχναστες πόλεις της Ταϊλάνδης χτυπά μια αγροτική καρδιά από αχανείς ορυζώνες, ζούγκλες και μικροσκοπικούς οικισμούς που ακολουθούν τον αγροτικό τρόπο ζωής. Κατά τη διάρκεια της περιόδου των βροχών, η  βορειοανατολική μεριά της χώρας ακτινοβολεί με τα πράσινα χρώματα των φύτρων ρυζιού που καλύπτουν τη γη.

Η μυστική Ταϊλάνδη!

Η Ταϊλάνδη είναι γνωστή για τις όμορφες παραλίες της, τη λαχταριστή κουζίνα και τους εντυπωσιακούς ναούς της.

Με τα εξατομικευμένα ταξίδια μας στην Ταϊλάνδη, θα μπορέσετε να ανακαλύψετε τα κρυμμένα μυστικά αυτής της χώρας, όπου η φιλικότητα είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό κλισέ.

Ιερή Ταϊλάνδη

Λαμπεροί χρυσοί ναοί και Βούδες σε διαφορετικές στάσεις μπορούν να βρεθούν τόσο σε αστικά όσο και σε ρουστίκ τοπία.

Τα δέντρα μπανγιάν στολίζονται με ιερά υλικά για να τιμήσουν τα τοπικά πνεύματα, οι μικροί βωμοί στολίζουν και προστατεύουν τα πάντα και οι γιρλάντες στα οχήματα προστατεύουν τους ανθρώπους από ατυχήματα.

Εξερευνήστε τον μυστικισμό σε retreats διαλογισμού στο Τσιάνγκ Μάι, σε θρησκευτικά φεστιβάλ στα βορειοανατολικά και στους σημαντικότερους ναούς του βορρά.

Τα ταξίδια μας

στην Ιταλία

North Italy road trip

Milan - Verona- Venice
7 days

Travel inspiration

Ιταλία

Italian food? Yes please!

Skip to content
Scroll To Top