Λάος

Λάος

Το Λάος, μια απομονωμένη και προηγουμένως άγνωστη χώρα, συνδυάζει μερικές από τις μεγαλύτερες ιδιότητες της Νοτιοανατολικής Ασίας σε έναν μικροσκοπικό χώρο.

Το Λάος ήταν κάποτε γνωστό ως η «χώρα των εκατομμυρίων ελεφάντων». Τέσσερις δεκαετίες μετά τον πόλεμο του Βιετνάμ, το έχει μετατραπεί σε έναν από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς, προσκυνηματικός προορισμός λόγω του παρθένου τοπίου, του πλούσιου πολιτισμού και των φιλόξενων ανθρώπων του. Ένας προορισμός όπου οι παλμοί επιβραδύνονται, τα χαμόγελα είναι ζεστά και οι κάτοικοι ενδιαφέρονται πραγματικά για τους επισκέπτες.

Οι κάτοικοι του Λάος είναι πολύ φιλόξενοι οικοδεσπότες και ποιος καλύτερος τρόπος για να γνωρίσουν τον πολιτισμό τους από το να μοιραστούν μαζί σας στιγμές από την καθημερινότητά τους;

Σαν όνειρο

Μακριά από τις πόλεις, βρεθείτε σε ανεξερεύνητες διαδρομές μέσα από παραμυθένια τοπία: απόκρημνοι βράχοι, ζούγκλες που φαντάζουν να αιωρούνται, ο ελικοειδής ποταμός Μεκόνγκ. Επιλέξτε μια πεζοπορική διαδρομή και απολαύστε αυτά τα εντυπωσιακά φυσικά τοπία ανακαλύπτοντας την αυθεντική ζωή της χώρας.

Απλότητα, η ομορφιά του Λάος

Το Λάος έχει διατηρήσει πολλές από τις παραδόσεις του, οι οποίες έχουν εξαφανιστεί σε άλλες γειτονικές χώρες. Τα χωριά προσφέρουν καθημερινή ζωή και απλότητα, ενώ ακόμη και η Βιεντιάν, η πρωτεύουσα της χώρας, έχει μια εκπληκτικά ήρεμη ζωή στο ποτάμι.

Εκατοντάδες μοναχοί, με τις χαρακτηριστικές κόκκινες ρόμπες, παρατάσσονται στους δρόμους του Λουάνγκ Πραμπάνγκ, ζητώντας ελεημοσύνη. Είναι ένα από τα πιο εμβληματικά αξιοθέατα της περιοχής. Στην πραγματικότητα, είναι το μόνο που βλέπουν πολλοί επισκέπτες στη διαδρομή τους μέσω του Λάος. Ωστόσο, οι πιο τολμηροί ταξιδιώτες θα ανακαλύψουν ένα έθνος που έχει μείνει ανεπηρέαστο από τον μαζικό τουρισμό.

Ακολουθήστε μας στα εξατομικευμένα ταξίδια μας στο Λάος για να ανακαλύψετε μια χώρα που έχει τόσα πολλά να προσφέρει.

Τα ταξίδια μας

στην Ιταλία

North Italy road trip

Milan - Verona- Venice
7 days

Travel inspiration

Ιταλία

Italian food? Yes please!

Skip to content
Scroll To Top