ΣΕΝΕΓΑΛΗ

Ξεφυλλίζοντας οποιοδήποτε ταξιδιωτικό φυλλάδιο για τη Σενεγάλη θα δείτε να εμφανίζεται συχνά η λέξη teranga που θα πει «φιλοξενία». Ένα χαρακτηριστικό για το οποίο δικαίως υπερηφανεύεται «η χώρα της teranga».

Η πρωτεύουσα Ντακάρ, που βρίσκεται στη δυτική άκρη της χερσονήσου Cap-Vert, προσφέρει ένα εντυπωσιακό καλωσόρισμα στην χώρα. Η κομψότητα συναντά το χάος, την κυκλοφοριακή συμφόρηση, τις αγορές που σφίζουν από ζωή, τη λαμπερή νυχτερινή ζωή, ενώ στο κοντινό Île de Gorée και τις παραλίες Yoff και N’Gor οι ρυθμοί είναι πιο χαλαροί.

Στον βορρά, το νησί που έχει χαρακτηριστεί ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της Unesco του Saint-Louis δελεάζει με τη σαγηνευτική αποικιακή αρχιτεκτονική και τα θεαματικά εθνικά πάρκα. Οι πόλεις Petite Côte, Cap Skirring σας προσκαλούν να επιβιβασθείτε σε ένα σκάφος για να εξερευνήσετε τον ποταμό Casamance, ανάμεσα σε μια εκπληκτική βιοποικιλότητα, με εκατοντάδες είδη πτηνών.

Εξερευνήστε την πολύπλευρη Σενεγάλη!

Στείλτε μας το μήνυμά σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν για να αρχίσουμε να σχεδιάζουμε το ταξίδι των ονείρων σας στη Σενεγάλη!

    Follow @triptailorsgr

    Never miss out

    Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε αποκλειστικές προσφορές και εξατομικευμένες ταξιδιωτικές προτάσεις.

    Scroll To Top